Αλεύρι Κάστανου Vegan, χωρίς γλουτένη 500gr - RATIOARS
Kωδικός:
1586
Barcode:
ΕΥZHN044Πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
9,90 €
με ΦΠΑ
Τα κάστανα έχουν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
- Προσφέρουν ενέργεια.
- Θρέφουν την εντερική χλωρίδα, γεγονός που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
- Επιδρούν στον συνδετικό ιστό και κάνουν πιο σφιχτό το δέρμα.
- Είναι πλούσια σε βιταμίνες, ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία.
- Δυναμώνουν τα οστά και τα δόντια.
Το αλεύρι και οι νιφάδες κάστανου που παρασκευάζουμε έχουν ποικίλες χρήσεις στην κουζίνα. Είτε ως μούσλι, είτε στο ψωμί, σε μπισκότα, σούπες ή σάλτσες, ξεδιπλώνουν το ευρύ φάσμα των θετικών ιδιοτήτων τους.
Πιο αναλυτικά, τα κάστανα είναι πολύ υγιεινά, γιατί:
- Περιέχουν περίπου όση βιταμίνη C έχουν τα πορτοκάλια.
- Στα κάστανα υπάρχουν όλες οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη E.
- Έχουν πολύ λιγότερες θερμίδες και λιπαρά απ’ ό,τι άλλοι καρποί με κέλυφος.
- Έχουν δε την ίδια περιεκτικότητα σε πολύτιμη πρωτεΐνη και είναι επιπλέον πλούσια σε μονοακόρεστα και ακόρεστα λιπαρά.
- Τα κάστανα περιέχουν επίσης πολλά συμπλέγματα υδατανθράκων καθώς και εδώδιμες ίνες.
- Διασφαλίζουν την αργή αύξηση των επιπέδων σακχάρου μετά το φαγητό.
- Όταν τρώμε κάστανα νιώθουμε χορτάτοι για πολλή ώρα χωρίς την αίσθηση φουσκώματος.
- Οι εδώδιμες ίνες υποστηρίζουν την πέψη. Έτσι τα κάστανα συμβάλλουν σε μια υγιή εντερική χλωρίδα.
3 αντικείμενα
Χαρακτηριστικά
- Συστατικά
- Συστατικά 100% κάστανο