Κράκερ Βρώμης Ολικής...
3,20 €
Φυσική πηγή σε μεταλλικά άλατα και αμινοξέα
Τα Kombu φύκια έχουν χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους στην Άπω Ανατολή και στις ακτές του Ατλαντικού.Φημίζονται για το περιεχόμενο τους σε μεταλλικά άλατα και αμινοξέα, είναι εξαιρετικά για μαγείρεμα με όσπρια και ως βάση για την παρασκευή σούπας λαχανικών και σαλάτας λαχανικών.
Τα βάζουμε να μουλιάσουν σε νερό για 20 λεπτά (και δεν χρησιμοποιούν το νερό αυτό για το μαγείρεμα).
Στην ασιατική ιατρική έχουν χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του αίματος,την εντερική αντοχή, το δέρμα, τα μαλλιά, τα αναπαραγωγικά όργανα και την κανονικότητα της εμμηνόρροιας
Χαρακτηριστικά