Βούτυρο Ghee 250g ΒΙΟ - Rapunzel
Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες.
Βασικό συστατικό στην Αγιουρβεδική κουζίνα, το βούτυρο Ghee είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ψήσιμο και μαγείρεμα και χαρίζει στα πιάτα σας ένα λεπτό άρωμα βουτύρου.
Το βούτυρο Ghee είναι βούτυρο που έχει θερμανθεί έτσι ώστε τα στερεά του γάλακτος να έχουν διαχωριστεί και απομακρυνθεί και το νερό να έχει εξατμιστεί, δίνοντας ένα υγιεινό έλαιο. Για την παραγωγή του, χρησιμοποιείται άριστης ποιότητας βούτυρο της περιοχής Allgau (Γερμανία), το οποίο θερμαίνεται ήπια, σύμφωνα πάντα με την παραδοσιακή Αγιουρβεδική διαδικασία βρασμού.
Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα στερεά γάλακτος (πρωτεΐνες κλπ.) και το νερό. Τέλος, το βούτυρο περνάει από ειδικό φίλτρο και συσκευάζεται.
Κατάλληλο για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.
Χαρακτηριστικά
- Συστατικά
- "Διατροφικά στοιχεία: ΑΝΑ 100g Ενέργεια 3667 kJ / 892 kcal, Λιπαρά 99,10 g, Εκ των οποίων κορεσμένα 69,00 g, Υδατάνθρακες 0,5 g, Εκ των οποίων σάκχαρα 0,5 g, Πρωτεΐνες 0,50 g, Φυτικές ίνες 0,5 g, Αλάτι <0,010 g"
- Βιολογικό
- ΝΑΙ