Κορν Φλάουρ - Χωρίς Γλουτένη (250γρ) - Bauckhof
Προσδίδει βελούδινη υφή και τέλεια συνοχή στα μείγματα
"Βιολογικό Κορν Φλάουρ, χωρίς γλουτένη, vegan.
Το Κορν Φλάουρ ή άμυλο αραβοσίτου (καλαμποκιού), έχει σημαντική πηκτική ικανότητα (διπλάσια σε σύγκριση με το αλεύρι), προσδίδει βελούδινη υφή και τέλεια συνοχή στα μείγματα και εύκολο στη χρήση, με ουδέτερη γεύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα με αμέτρητους τρόπους.
Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τις μαγιονέζες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τη γέμιση σε πίτες, τα φύλλα ζυμών, την επικάλυψη τροφίμων πριν τηγανιστούν.
Κατά το ψήσιμο, μπορείτε να αντικαταστήσετε περίπου το 1/3 έως το 1/2 αλεύρι με βιολογικό κορν φλάουρ για να κάνετε τις δημιουργίες σας ιδιαίτερα αφράτες.
Χρήση: Αναμιγνύετε σε κρύο νερό και μετά προσθέτετε στο μείγμα σας."
Χαρακτηριστικά
- Συστατικά
- "Συστατικά Άμυλο καλαμποκιού*. *Βιολογικής γεωργίας.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, ξηρούς καρπούς και σουσάμι." - Διατροφικός Πίνακας
- Μέση Διατροφική Αξία , 100g , ενέργεια 1479kJ , 348kcal , λιπαρά 0.1g - κορεσμένα 0g , υδατάνθρακες 86g - σάκχαρα 0g , πρωτεΐνη 1g , αλάτι 0.01g.
- Βιολογικό
- ΝΑΙ
- Χωρίς Αλάτι
- ΝΑΙ
- Χωρίς Γλουτένη
- ΝΑΙ
- Χωρίς Ζάχαρη
- ΝΑΙ
- Vegetarian
- ΝΑΙ
- Vegan
- ΝΑΙ
Guarantee Safe Checkout
