Kombu αποξηραμένα Χόρτα Θαλάσσης (40γρ) - Clearspring
Με έντονη γαστρονομική χρήση......
Τα Kombu (Laminaria japonica) είναι μια ιαπωνική ποικιλία από φύκια με έντονη γαστρονομική χρήση.
Χρησιμοποιoύνται συνήθως για ετοιμασία ζωμού για σούπες, βραστά, σάλτσες και vegan πιάτα. Το Kombu περιέχει φυσικό γλουταμινικό οξύ - ένα αμινοξύ που προσδίδει umami - γνωστό ως ""η 5η γεύση"", αναδεικνύοντας τη γεύση των τροφίμων.
Μια λωρίδα από Kombu μαγειρεμένη με φασόλια τα βοηθά να μαλακώσουν και βελτιώνει την πέψη τους.
- Σχεδόν μηδενικές θερμίδες
- Χωρίς ζάχαρη
- Χωρίς λιπαρά
- Πλούσιο σε umami ! Ταιρίάζει πολύ με μανιτάρια Shiitake!
Προετοιμασία: Μουσκεύετε 2γρ. kombu σε 1 λίτρο νερό για 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια σιγοβράζετε για 5΄. Αφαιρέστε το kombu από το ζωμό πριν τον χρησιμοποιήσετε.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΥΓΕΙΑΣ: Τα χόρτα θαλάσσης είναι πλούσια σε ιώδιο από τη φύση τους. Άτομα που είναι ευαίσθητα στο ιώδιο και τις ιδιότητές του, θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν τα καταναλώσουν. Λόγω της φύσης του, το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ψάρια ή/και οστρακοειδή."
Χαρακτηριστικά
- Συστατικά
- Kombu αποξηραμένα Χόρτα Θαλάσσης (Laminaria japonica)
- Διατροφικός Πίνακας
- Μέση Διατροφική Αξία , 100γρ ζωμού , ενέργεια 7kJ , 2kcal , λιπαρά 0γ - εκ των οποίων κορεσμένα 0γ , υδατάνθρακες 0.2γ -εκ των οποίων σάκχαρα 0γ , πρωτεΐνες 0γ , αλάτι 0.02γ , ιώδιο 371μg* (*247% Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς).
- Χωρίς Ζάχαρη
- ΝΑΙ
- Vegetarian
- ΝΑΙ
- Vegan
- ΝΑΙ