"Βιολογική τρίχρωμη κινόα, από λευκούς μαύρους και κόκκινους σπόρους. Ένας πολύχρωμος θρεπτικός συνδυασμός με μοναδική υφή και εξαιρετική γεύση, με χώρα προέλευσης τη Βολιβία,.
Eυδοκιμεί σε υψόμετρο πάνω από 3600 μέτρα και γύρω από τις αποξηραμένες λίμνες αλατιού Uyuni και Coipasa στα οροπέδια Uroro και Potosi της Βολιβίας. Διακρίνεται από το μεγαλύτερο μέγεθος του καρπού της (περίπου 2mm) και την υψηλότερη διατροφική αξία σε σχέση με την μη βασιλική κινόα, την απουσία προσμίξεων και τη σαφή και ιδιαίτερη γεύση της.
Πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και αμινοξέα, περιέχει επίσης κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Ιδιαίτερα εύπεπτη διότι δεν περιέχει γλουτένη.
Προετοιμασία: Ξεπλύνετε τους σπόρους της κινόα και βράστε σε χαμηλή φωτιά. Για κάθε 1 δόση κινόα, αναλογούν 2 δόσεις νερό. Χρόνος μαγειρέματος: 12-15 λεπτά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πρίν από : βλέπε συσκευασία."