Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €45 μέχρι 2 kg   |   Παράδοση προϊόντων σε 1 - 3 ημέρες

E-mail: info@bio-kifisia.gr - Τηλεφωνικές παραγγελίες download Τ: 210 80 13 428

Σχετικά με εμάς

Ξεκινήσαμε το 1999 ως ένα κατάστημα Βιολογικών Προϊόντων, ένα από τα πρώτα καταστήματα τότε στην Ελλάδα, με διακριτικό τίτλο "ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΡΙΝ".
Στόχος και φιλοσοφία μας να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, και αποστολή μας να πρoάγουμε την υγεία.

Καθώς η παραγωγή τροφίμων γίνεται όλο και πιο βιομηχανοποιημένη θέλουμε να σας μεταδώσουμε την αίσθηση της τροφής που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Εξάλλου  "Τρως Καλά Ζείς Καλύτερα".

Έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση από τότε και η ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποδοτικότερη οργάνωση του καταστήματος, μας οδήγησαν στην δημιουργία ενός αξιόπιστου ηλεκτρονικού καταστήματος. Η Εμπειρία η διάθεση και η ανάγκη, μας κάνει μια ομάδα δυνατή γεμάτη ενέργεια για δημιουργία.

Το www.bio-kifisia.gr πλέον είναι ένα παντοπωλείο με τα καλύτερα φυσικά και οργανικά πιστοποιημένα , Τρόφιμα – Βιταμίνες - Καλλυντικά από αναγνωρισμένες εταιρείες όλου του πλανήτη. Ένα παντοπωλείο υγείας και ευεξίας , με μεγάλη ποικιλία από προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς όπως: Προϊόντα Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Ζάχαρη – Χωρίς Λακτόζη – Χωρίς Αλάτι – Vegan – Ωμοφαγική Διατροφή (RAW) – Βρεφικές φόρμουλες γάλακτος – Βρεφικές τροφές – Παιδικές τροφές – Μεγάλη ποικιλία βοτάνων – Ειδικές δίαιτες – Υγιεινές επιλογές. Επίσης στο τμήμα των καλλυντικών διαθέτουμε τις καλύτερες εταιρείες φυσικής ομορφιάς καθώς και ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας από εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής που καλύπτουν ειδικές καθημερινές ανάγκες.

ΝEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται πρώτοι όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μοναδικών προϊόντων