Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των €45 μέχρι 2 kg   |   Παράδοση προϊόντων σε 1 - 3 ημέρες

E-mail: info@bio-kifisia.gr - Τηλεφωνικές παραγγελίες download Τ: 210 80 13 428

Η φιλοσοφία μας

Η Απλή αλήθεια είναι ότι τα τρόφιμα πρέπει να είναι φυσικά και υγιεινά. Πιστεύουμε ότι τα τρόφιμα πρέπει να είναι αυθεντικά, και όχι να παρασκευάζονται γρήγορα εύκολα και να έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια (συντηρητικά).

Πιστεύουμε στην ηθική και βιώσιμη Βιολογική Γεωργία.
Υποστηρίζουμε Έλληνες παραγωγούς που έχουν και αυτοί το ίδιο όραμα με εμάς. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στα συστατικά όλων των προϊόντων μας που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά χωρίς χρήση συντηρητικών – χημικών – Parabens – χρωστικών και συνθετικών αρωμάτων η άλλων επιβλαβών ουσιών. Η Διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων που διαθέτουμε στους πελάτες μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον, χωρίς να γίνονται πειράματα σε ζώα!

Προτεραιότητα, η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας, φέροντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από έγκυρους και αναγνωρισμένους σε παγκόσμιο επίπεδο οργανισμούς!
DEMETER, ICEA, CCPB, SOIL ASSOCIATION, ECOCERT, USDA ORGANIC, NATRUE, BIO ORGANIC etc.....και από Ελληνικούς BIO HELLAS, ΔΗΩ...!

Όπως εσείς έτσι και εμείς πιστεύουμε ότι τα τρόφιμα δεν προορίζονται για να αναμειγνύονται η να μολύνονται με χημικά. Ας μη ξεχνάμε τα διατροφικά σκάνδαλα......
Έτσι λέμε όχι στα τεχνητά πρόσθετα στα υδρογονωμένα λίπη, στη λευκή ζάχαρη, στις εξαιρετικά επεξεργασμένες τροφές, στα συντηρητικά, και φυσικά όχι στα μεταλλαγμένα τρόφιμα (NON GMO). Στο bio-kifisia θα βρείτε Βιολογικά Τρόφιμα παραγόμενα με Ηθική και Αγάπη!

Τέλος η λειτουργία της επιχείρησης μας στηρίζεται από την 1η μέρα στην αγάπη μας για την προώθηση της υγιεινής διατροφής και τα οφέλη αυτής, σεβόμενοι τους πελάτες μας αλλά και τους προμηθευτές μας.!
Θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε από την πρώτη μέρα σε κάθε μας βήμα!!

ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ!

ΝEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνεται πρώτοι όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μοναδικών προϊόντων