Cannachai: Κάνναβη με Τζίντζερ, Κουρκουμά και Λεμόνι (10 τεμ.) - Kannabio
Καταπολέμηση του κρυολογήματος και των φλεγμονών
"Ελληνική βιολογική Κάνναβη με πράσινο τσάι, σε συνδυασμό με πιπερόριζα (τζίντζερ), κουρκουμά και λεμόνι σε μια καινοτόμο ράβδο- αναδευτήρα.
"Ο σύμμαχός σας για την καταπολέμηση του κρυολογήματος και των φλεγμονών, απαραίτητο για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και τη βελτίωση της διάθεσης".
Στο κλασσικό μείγμα βιολογικής κάνναβης με πράσινο τσάι που έχει αγαπηθεί από το καταναλωτικό κοινό, προσθέσαμε αρωματικά και θεραπευτικά βότανα που εκτός από υπέροχη γεύση προσδίδουν συγκεκριμένες λειτουργικές ιδιότητες και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Τα φύλλα και οι τριμμένοι ανθοί βιολογικής κάνναβης, παραγωγής ΚΑΝΝΑΒΙΟ (χειρωνακτικής συλλογής και φυσικής αποξήρανσης), σε συνδυασμό με πράσινο τσάι, πιπερόριζα (τζίντζερ), κουρκουμά και φλούδα λεμονιού, δημιουργούν ένα αρωματικό μείγμα τσαγιού με πλούσια γεύση και στοχευμένη λειτουργικότητα.
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την Elixir Tea για λογαριασμό της ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ.
10 ράβδοι τσαγιού συσκευασμένοι μεμονωμένα. Τα σημεία υπεροχής της ράβδου:
1. Περιέχει υψηλής ποιότητας φύλλα τσαγιού συσκευασμένα αεροστεγώς.
2. Χρησιμεύει ως αναδευτήρας για ζάχαρη ή μέλι και δεν χρειαζόμαστε κουτάλι.
3. Διαχέει το τσάι ομοιόμορφα σε όλη την κούπα σε αντίθεση με τον φάκελο τσαγιού που τείνει να μένει στον πάτο της κούπας.
4. Δεν στάζει όταν εξέλθει από την κούπα γιατί τα φύλλα τσαγιού που περιέχει, διαστέλλονται και φράζουν τις τρύπες της ράβδου. Έτσι διατηρούμε καθαρή την επιφάνεια γύρω από την κούπα μας.
5. Κατασκευασμένη από Silver Flexy™, ένα πολυστρωματικό και ασφαλές υλικό που αντέχει σε θερμοκρασίες άνω των 100⁰C.
Πιστοποιήσεις:
- Ανθοί Βιολογικής Κάνναβης: Βιολογικής καλλιέργειας [(ΕΚ) 834/2007 BIO HELLAS 2018-000000007764]
- TUV 22000."
Χαρακτηριστικά
- Συστατικά
- Συστατικά: Φύλλα βιολογικής κάνναβης (Cannabis Sativa L., THC<0.2%), πράσινο τσάι, πιπερόριζα (τζίντζερ), κουρκουμάς, φλούδα λεμονιού, ηλίανθος.
- Οδηγίες Χρήσης
- "Οδηγίες χρήσης: 1. Γεμίστε μια κούπα (250ml) με βρασμένο νερό (100oC). 2. Αφαιρείτε το περιτύλιγμα και εισάγετε τη ράβδο τσαγιού. 3. Ανακατεύετε με τη ράβδο και περιμένετε 5΄να γίνει η έκχυση του αφεψήματος. 4. Αφαιρείτε τη ράβδο και απολαμβάνετε ένα υπέροχο τσάι."
- Βιολογικό
- ΝΑΙ